- Ingredients :
- අල ගෙඩි 500 g
- රස අනුව ලුණු
- ගම්මිරිස් රස අනුව
- බටර් 50 g
- බිත්තර කහ මද 2
- පාන් පිටි 250 g
- බිස්කට් කුඩු 250 g
- ගැඹුරු තෙලේ බැදීම සදහා තෙල් (ඔලිව් ඔයිල් නම් ගොඩක් රසවත්)
- බිත්තරයක් හොදින් ගසා ගන්න.
- Method :
පැය 2 කට පසු මේස හැන්දක් ගෙන මිශ්රණයෙන් මේස හැන්දක් ගන්න එය රවුම් කර ගන්න පසුව පිටි තවර ගන්න.පසුව ගසාගත් බිත්තර මිශ්රණයේ තවරන්න.පසුව බිස්කට් කුඩු මත තවරන්න නැවත හොදින් රවුම් කරන්න.සියලූම අල මිශ්රණයෙන් අල බෝල ඉහත කී අකාරයෙන් කරන්න.තෙල් දමා බදුනක් ලිප තබන්න.තෙල් රත් වූ පසු සකස් කරගත් අල බෝල දමා රන්වන් පැහැය වනතුරු බැද ගන්න.ඔබේ අල බෝල සූදානම්.
Watch Recipe Video Now ; Potato Balls
No comments:
Post a Comment