Friday, October 23, 2015

MUSHROOM STIR-FRY




  • Ingredients :
  1. පිරිසිදු කර පෙති කපා ගත් හතු පැකට් 1 ක්
  2. ළූණු ගෙඩියක් කපා
  3. පොඩියට කපා ගත් මාළු මිරිස් ගෙඩි 2 ක්
  4. අඹරා ගත් ඉගුරු තේ හැදි 1/2 ක්
  5. අඹරා ගත් සුදුළූණු තේ හැදි 1/2 ක්
  6. රස අනුව ලුණු
  7. අමු කුඩු තේ හැදි 1 ක්
  8. සෝයා සෝස් තේ හැදි 1 ක්
  9. කෑලි මිරිස් තේ හැදි 1 ක්
  10. මාජරින් ටිකක්
  11. කපා ගත් තක්කාලි ගෙඩියක්

  • Method :
මුලින්ම බදුනක් ලිප තබා එයට මාජරින් මේස හැන්දක් දමා රත් වු පසු එයට ළූණු දමා රන්වන් පැහැය වනතුරු බැදගන්න.පසුව එයට සුදුළූණු,ඉගුරු සහ මාළු මිරිස් එකතු කර හොදින් පිස ගන්න.ටික වේලාවකින් එයට හතු එකතු කර හොදින් බැද ගන්න.පසුව එයට අමු කුඩු,සෝයා සෝස් සහ කෑලි මිරිස් එකතු කර හොදින් පිස ගන්න.ටික වේලාවකින් තක්කාලි එකතු කරන්න.වතුර කිසිසේත් එකතු කරන්නෙපා හතු වල අවශ්‍ය ප්‍රමාණයට වතුර ඇත.වතුර හිදුන පසු බාගන්න.ඔබේ MUSHROOM STIR-FRY සූදානම්...!!!!


No comments:

Post a Comment