Tuesday, October 27, 2015

Deviled Cuttle Fish with Button Mushrooms




  • Ingredients :
  1. පොඩියට කපා ගත් දැල්ලෝ 200 g
  2. පොඩියට කපා ගත් ළූණු ගෙඩි 2 ක්
  3. පොඩියට කපා ගත් තක්කාලි ගෙඩි 1 ක්
  4. පොඩියට කපා බටන් හතු 50 g
  5. ඔයිස්ටර් සෝස් තේ හැදි 1 ක්
  6. කෑලි මිරිස් තේ හැදි 1 ක්
  7. දිගට කපා ගත් අමු මිරිස් 2 ක්
  8. තක්කාලි සෝස් 100 g
  9. එළවළු තෙල් තේ හැදි 4 ක්
  10. රස අනුව ලුණු
  11. ගම්මිරිස් කුඩු රස අනුව

  • Method :
මුලින්ම බදුනක් ලිප තබා එයට තෙල් දමා එය රත් වු පසු දැල්ලෝ දමා ටික වේලාවක් බැදගන්න.පසුව එයට සියළුම ද්‍රව්‍ය එකට දමා හොදින් මිශ්‍ර කරන්න පසුව විනාඩි 10 ක් හොදින් පිස ගන්න.පසුව එය බාගන්න.ඔබේ Deviled Cuttle fish with Button Mushrooms සූදානම්...!!!


No comments:

Post a Comment