Friday, October 30, 2015

Cheese Papdi




  • Ingredients :
  1. ප්ලේන් පිටි කෝප්ප 2 ක්
  2. ග්‍රේට් කරගත් චීස් කෝප්ප 1/4 ක්
  3. තෙල් මේස හැදි 2 ක්
  4. ලුණු තේ හැදි 1 ක්
  5. මිශ්‍ර කර ගැනීමට අවශ්‍ය පමන වතුර
  6. ගැඹුරු තෙලේ බැදීමට අවශ්‍ය පමණ තෙල්

  • Method :
 මුලින්ම බදුනක් ගෙන එයට තෙල්,පිටි,චීස් සහ ලුණු එකතු කර ඩෝග් එකක් සාදා ගන්න.පඩුව එය ආවරණය කර පැය බාගයක් තබන්න.
          එසේ පැය බාගයක් තබා ගත් ඩෝග් එක නැවත් හොදින් ඇද හොදින් ඩෝග් එක සකස් කර ගන්න.පසුව එය හොදින් දිගට හිටින සේ රෝල් කරන්න අගල් 3 ක් පමනට හිටින සේ රෝල් කරගත් පසු.දැති පිහියක් ගෙන අගල් 1/2 ක් හිටින සේ රෝලෙන් පෙති කපා ගන්න.පසුව හොදින් බැදගන්න.ඔබේ cheese Papdi සූදානම්...!!!!



No comments:

Post a Comment