Saturday, October 24, 2015

Chicken Stir Fry





  • Ingredients :
  1. කටු රහිත කුකුළු මස් පොඩියට කපා කෝප්ප 1 ක්
  2. අඹරා ගත් සුදුළූණු සහ ඉගුරු මේස හැදි 1ක බැගින්
  3. ගරම් මසාලා තේ හැදි 1 ක්
  4. ඉරිගු පිටි තේ හැදි 2 ක්
  5. මිරිස් කුඩු මේස හැදි 2 ක්
  6. කහ කුඩු තේ හැදි 1 ක්
  7. මහදුරු කුඩු තේ හැදි 1 1/2 ක්
  8. දෙහි යුෂ තේ හැදි 2 ක්
  9. රස අනුව ලුණු
  10. රතු පාට කලරින් පොඩ්ඩක්
  11. තෙල් මේස හැදි 3 ක්
  12. බෙල් පෙපර් ගෙඩියක් පොඩියට කපා
  13. ලොකු ළූණු ගෙඩියක් පොඩියට කපා

  • Method :
බදුනක් ගෙන තෙල්,බෙල් පෙපර් සහ ළූණු හැර සියළුම ද්‍රව්‍ය එකට දමා හොදින් මිශ්‍ර කර ගන්න එම මස් මිශ්‍රණය ශිතකරණයේ පැයක් තබන්න.පසුව බදුනක් ලිප තබා එයට තෙල් දමා එයට ළූණු,බෙල් පෙපර් දමා ටික වේලාවක් බැද ගන්න.පසුව මස් ටික එකතු කර හොදින් පිස ගන්න.මස් හොදින් පිසුන පසුව බාගන්න.මෙය වඩාත් රසවත් පාන් සමග කන විට.ඔබේ Chicken Stir Fry සූදානම්...!!!



No comments:

Post a Comment